AKHIRNYA SAYA BONGKARKAN !!!

Bagaimana Saya Jana RM15,743 Sebulan Dengan
Bisnes Cenderahati Hanya Dari Rumah Sahaja!

Jom Tengok Sales Saya Bulan Februari Lepas

test1

Dan sales-sales yang lain lagi..

Tempahan Pen 2000 Pieces, Untung Bersih RM1128!

test 6

Tempahan T-Shirt Family Day, Untung Bersih RM1550!

test3

Tempahan Non-Woven Bag 1000 Pieces, Untung Bersih RM2362!

test5

Tempahan Lanyard 1000 Pieces, Untung Bersih RM3589!

test4

Sales RM52,920 Pada Jun 2016!

test2

Order Sentiasa Jer Ader... Alhamdulillah...

Sale RM2400. Customer Tempah Direct Melalui Whatsapp Je

screenshot 1

Tempahan Thumb Drive 200 Pieces. Sale RM7600

screenshot 2

Repeat Order Non Woven Bag 1000 Pieces. Sale RM3500!

screenshot 3

Siapa Saya dan Bagaimana Saya
Bina Bisnes Cenderahati

en azhar

Hai. Nama saya Azhar Azman. Saya adalah seorang usahawan dan penulis yang menjalankan pelbagai cabang bisnes dari rumah dan antara bisnes terawal dan yang masih saya jalankan hingga sekarang adalah Bisnes Cenderahati.

Saya telah memulakan bisnes cenderahati ini hampir 10 tahun yang lepas ketika saya masih bekerja dan pada masa itu saya hanya jalankan secara sambilan dari rumah. Sebelum itu banyak juga bisnes telah saya ceburi tetapi bisnes cenderahati ini sememangnya satu bisnes yang saya tidak boleh lepaskan, sebab mudah dan untungnya agak lumayan.

Saya nampak potensi bisnes cenderahati ni semasa awal-awal saya memasuki alam pekerjaan dulu. Masa tu saya bekerja disalah sebuah syarikat swasta dan saya lihat syarikat tempat saya kerja tu memang dah sediakan bajet yang besar tiap bulan dan tiap tahun untuk dapatkan produk-produk cenderahati ni dari orang luar. Bukan sikit kurang-kurang setiap bulan melebihi RM10,000. Jadi apa yang terlintas difikiran saya masa tu, kenapa bukan saya yang buat bisnes ni dan dapat supply produk-produk ni pada syarikat ni dan kalau dapat dari lain-lain syarikat atau orang lain pun lagi la lumayan. Start dari tu saya terus buat kajian dan cuba-cuba buat bisnes ni. Tapi saya pasarkan dulu dalam skala kecil, offer pada kawan-kawan dan saudara mara dulu. Lama kelamaan saya terus buat income lumayan dengan bisnes cenderahati ni.
Allhamdulillah, berkat kesabaran dan usaha menimba ilmu yang tak putus-putus membuatkan saya terus berjaya hasilkan income hingga sekarang dengan jalankan bisnes ni dan kalau dulu saya buat bisnes secara part time kini saya buat full time dan pulangan bisnes ni tak pernah mengecewakan dan saya berjaya jana income konsisten setiap bulan 4 hingga 5 Angka.
Saya nak kongsikan ilmu ni adalah sebab setiap minggu terlalu banyak tempahan yang saya terima dan rasa tak menang tangan dibuatnya dan kadang-kadang terpaksa saya tolak job yang masuk sebab tak terhandle
Tapi saya terfikir sejenak, daripada saya tolak job-job tu baik saya share ilmu bisnes ni pada mereka yang berminat nak buat mana tahu boleh jadi rezeki pada orang lain pula. Bisnes cenderahati ni memang berpotensi tinggi dan permintaannya sentiasa meningkat.

Rahsia Bisnes Cenderahati Ini
Sangat SESUAI Untuk...

  • Mereka yang baru habis belajar dan masih cari pekerjaan
  • Pesara yang masih minat cari pendapatan sampingan
  • Pekerja swasta atau awam yang nak cari income lebih
  • Surirumah yang nak tolong suami untuk perbelanjaan dapur
  • Student universiti yang cari duit extra untuk tampung perbelanjaan belajar

Azhar, Saya Berminat Nak Belajar Bisnes
Cenderahati Ini, Boleh Tunjukkan Caranya?

Ok boleh sangat.

Saya kongsikan 100% ilmu dan pengalaman saya melalui modul-modul dalam bentuk video panduan yang mudah difahami dan saya mahu anda semua pelajarinya dalam…

PANDUAN RAHSIA BISNES CENDERAHATI

compile 1
Saya terangkan kesemuanya lengkap di dalam 4 modul ebook. Ini antara yang bakal anda pelajari dalam setiap modul:

Modul 1 : Pengenalan Bisnes Cenderahati

modul 1
  • Dalam modul ini saya dedahkan kepada anda apa sebenarnya bisnes cenderahati ini dan mengapa bisnes ini sangat-sangat berpotensi.
  • Saya tunjukkan pada anda tentang siapa yang anda mudah sasarkan produk ini supaya anda dapat tempahan tak henti-henti.
  • Saya guide anda tentang kategori-kategori yang ada pada produk cenderahati yang boleh anda jual pada pelanggan anda nanti.
  • Bagi jimatkan masa anda, saya tunjukkan anda apa PRODUK HOT yang sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan-pelanggan saya.
  • Saya beri SHORTCUT untuk anda faham bisnes cenderahati kerana saya akan terangkan dengan terperinci kepada anda mengenai produk-produk cenderahati.

Modul 2 : Bagaimana Mulakan Bisnes Cenderahati

modul 2 png
  • Saya kongsikan TIPS PENTING untuk bisnes startup supaya anda boleh terus jalankan bisnes ini dan terus dapatkan pelanggan.
  • Bagi memudahkan anda faham bagaimana bisnes ini dijalankan, saya berikan anda ALIRAN bisnes ini yang libatkan pembekal, anda dan pembeli.
  • Masalah kebanyakan orang nak jalankan bisnes adalah modal, jadi kali ini saya akan guide bagaimana anda boleh jalankan bisnes ini TANPA MODAL.
  • Bila kita nak bisnes mesti nak untung kan? Jadi saya akan tunjukkan bagaimana cara untuk anda tetapkan harga jualan produk cenderahati anda dan bagaimana nak kira keuntungan bagi bisnes ini.
  • Elemen utama dalam produk cenderahati adalah cetakan pada produk tersebut. Jadi saya kongsikan dengan anda jenis-jenis cetakan pada produk cenderahati dan contoh cetakan yang dihasilkan pada produk cenderahati.

Modul 3 : Tips Pemasaran Bisnes Cenderahati

modul 3 png
  • Dalam modul ini saya ajar anda teknik sempoi yang saya gunakan untuk buat marketing secara online dan offline
  • Saya tunjuk pada anda contoh iklan yang saya buat di Mudah.my dan Facebook. Anda ikut jer cara saya buat iklan atau copy jer iklan saya yang saya bagi tu.
  • Untuk mendapatkan jualan berganda, saya ajar anda teknik paling berkesan untuk mendapatkan pelanggan anda dan bagaimana cara nak dapat tempahan dalam skala yang besar.
  • Saya akan dedahkan siapa sasaran pelanggan anda yang sebenar dan majlis atau aturcara apakah yang memang sentiasa ada permintaan untuk cenderahati bagi majlis mereka.
  • Elemen utama dalam produk cenderahati adalah cetakan pada produk tersebut. Jadi saya kongsikan dengan anda jenis-jenis cetakan pada produk cenderahati dan contoh cetakan yang dihasilkan pada produk cenderahati.

Modul 4 : Teknik Daftar Dengan Pembekal

modul 4
  • Saya akan tunjukkan kepada anda carta alir bagi proses membuat tempahan bermula tempahan dari pembekal hingga penghantaran kepada pelanggan.
  • Saya juga telah sediakan Video Tutorial langkah demi langkah cara bagi anda mendaftar dengan pembekal secara online.
  • Bagi melancarkan bisnes startup anda, saya ajar anda cara untuk cari pembekal yang akan beri kelebihan pada anda berbanding pesaing lain.
  • Saya akan DEDAHKAN terus 3 PEMBEKAL utama yang gunakan untuk berurusan selama ini. Saya mencadangkan pembekal tersebut kerana amat mudah berurusan dengan mereka.

Ini Antara Mereka Yang Sudah
Berjaya Hasilkan Income Selepas
Mendapat Bimbingan Saya

19238580_234329837061056_1635800678_o
19238715_234330040394369_27522411_o
19264079_234329920394381_822039996_o
19339964_234330160394357_1680489316_o

Ini Pula Apa Kata Mereka Yang
Telah Membaca Ebook
Rahsia Bisnes Cenderahati Ini

19357662_234597477034292_63704575_n
19251338_234654267028613_990879905_n
19244373_234683230359050_1365727905_n
19206397_234601180367255_1539903369_n

Saya Betul-Betul Serius Nak Bantu Anda
BERJAYA Dalam BISNES Cenderahati
Ini Jadi Saya Sediakan BONUS Untuk Anda.

BONUS #1 

Video Panduan Cara Iklan di Mudah.my

bonus 1
  • Video panduan saya ini akan guide anda langkah demi langkah untuk menjadi ahli berdaftar dengan Mudah.my
  • Untuk pengetahuan, ada jenis iklan dikenakan caj di Mudah.my,  jadi saya guide anda teknik untuk iklan PERCUMA di Mudah.my
  • Saya akan tunjukkan anda kategori iklan yang boleh berikan impak pada iklan anda di Mudah.my
  • Video panduan yang saya sediakan akan guide anda cara untuk upload gambar iklan anda bagi menarik lebih ramai pelanggan.
  • Saya dah sediakan untuk anda ayat iklan yang sesuai untuk iklan di Mudah.my, anda salin je ayat saya.

BONUS #2 

Video Panduan Cara Iklan di FB Group

bonus 2
  • Saya guide anda cara mengiklan PERCUMA dengan FB Group dan saya kongsikan kelebihan mengiklan di FB Group.
  • Tak semua FB Group sesuai untuk anda iklan, jadi saya share teknik mencari FB Group yang berkualiti dan CONFIRM ada result.
  • Saya guide anda teknik yang betul ketika anda membuat pos pada FB Group supaya dapat menarik perhatian prospek.
  • Anda perlu bina group anda sendiri untuk membina pelanggan setia anda. Jadi saya tunjukkan bagaimana cara untuk buat FB Group anda sendiri dan pilih kategori sesuai untuk group anda.
  • Lagi ramai ahli FB Group anda, lebih bagus. Jadi saya tunjuk anda teknik yang saya gunakan untuk tambah ahli baru dengan pantas.

BONUS #3 

Fonts, Template Dokumen, Checklist & Katalog

bonus 3
  • Anda tak payah susah-susah cari font, saya dah siapkan untuk anda font-font yang ohsem untuk anda guna masa buat design customer anda.
  • Saya juga bagi percuma pada anda tulisan-tulisan yang kreatif dan sangat-sangat rare yang anda boleh gunakan untuk buat design yang kreatif.
  • Saya sediakan checklist perkara-perkara penting yang anda kena buat bagi membuat setiap tempahan yang anda perlu follow jer. Checklist ini adalah kunci utama kejayaan bisnes saya.
  • Saya beri anda template Quotation dan Invois dalam bentuk softcopy, yang anda boleh edit dan gunakan terus untuk tempahan pelanggan anda nanti.
  • Saya guide anda untuk dapatkan terus katalog terkini dari pembekal produk-produk lain secara percuma.

Wow! Banyaknya Ilmu Yang Azhar
Kongsikan. Saya Dah Tak Sabar
Nak Dapatkan Panduan Ini. Bagaimana
Caranya?

Kalau nak diikutkan kesemua
4 MODUL ini dan 3 BONUS
tambahan ini bernilai
 

RM550

Tapi saya faham tak ramai yang sedia
untuk laburkan sebanyak itu...
 
Tapi saya mahu lebih ramai orang GRAB
peluang bisnes ini dan saya nak OFFER..

RM550

RM250

RM120 SAHAJA

Azhar,
Saya Ingin Dapatkan 
RAHSIA BISNES CENDERAHATI
+
3 Bonus Utama
+
Serta Mendapat Jaminan Kepuasan 100% 
atau Wang Saya Akan Dikembalikan
Dalam Masa 7 Hari

mbg 7

HARGA RM120 INI ADALAH HARGA PROMOSI
HINGGA 11.59 MALAM HARI AHAD 24 SEPTEMBER 2017